Daikin airco | Air Specials Group

Daikin airco van Air Specials Group

Een Daikin airco biedt een perfect binnenklimaat in woningen, commerciële ruimtes of industriële ruimtes. Wanneer u op zoek bent naar een Daikin airco van hoogwaardige kwaliteit, dan bent u bij Air Specials Group aan het juiste adres. Daikin is dé specialist als het gaat om een aangenaam binnenklimaat. Wij zijn dan ook met trots erkend installateur van dit merk. Wanneer u een Daikin airco aanschaft dan zal u ontdekken dat het systeem niet alleen kan koelen, maar daarnaast de ruimte ook kan verwarmen en ventileren. Alles is mogelijk bij Daikin airconditioning systemen!

Daikin airco’s van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u een Daikin airco bij Air Specials Group aanschaft, dan weet u dat u een systeem van hoge kwaliteit in handen hebt. Daikin staat erom bekend dat ze producten en processen continu verbeteren. Alle toestellen die de Daikin fabriek verlaten worden stuk voor stuk gecontroleerd en getest. Op deze manier weten we zeker dat we alleen de beste producten aan onze klanten leveren.

Groot assortiment van Daikin

Daikin heeft al meer dan 80 jaar wereldwijde ervaring in de koeltechniek en is dan ook specialist in het verwarmen en koelen van ruimtes. Het merk biedt een ruime keuze aan Daikin airco modellen, uitvoeringen en diverse capaciteiten. Op deze manier is er voor elke vraag een oplossing op maat te vinden. In het assortiment zit altijd de juiste airco voor in uw woning, voor op kantoor, in een hotel, in winkels en in andere ruimtes. De energiezuinige airconditioning systemen van Daikin zorgen op een geluidloze manier voor een comfortabel klimaat.

Voordelen Daikin airco’s

Een airconditioning aanschaffen is een hele investering. Wanneer u een Daikin airco aanschaft zal u door de vele voordelen nooit spijt krijgen van uw aankoop. Doordat de systemen energiezuinig zijn heeft u de investering al na een korte tijd terug. Met een Daikin airco heeft u een airconditioning systeem hoogwaardige kwaliteit. Voor elke ruimte kan er een oplossing worden gevonden waardoor u altijd een comfortabel binnenklimaat zal ervaren. Ook is een Daikin airco nagenoeg geluidloos. U zal dus geen last hebben van gezoem of gebrom terwijl de airco aanstaat. In het assortiment van Daikin zijn vele modellen en uitvoeringen opgenomen, waardoor er altijd iets naar wens te vinden is.

Contact Air Specials Group

Bent u geïnteresseerd in een Daikin airco of heeft u nog vragen? U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar [email protected] Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een advies op maat.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

airconditioning in rotterdam

Bel ons

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: