Wat kost een airco inclusief installatie? 

Bij Air Specials Group begrijpen we dat het investeren in een airconditioningssysteem een belangrijke overweging is voor zowel huiseigenaren als bedrijven. Een van de meest gestelde vragen die we horen, is: "Wat kost een airco inclusief installatie?" In deze blog zullen we deze vraag beantwoorden en je laten zien hoe je kunt genieten van comfortabele, gekoelde ruimtes zonder je budget te overschrijden.

De kosten van een aircosysteem

De kosten van een airconditioningssysteem kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het type systeem, de capaciteit, de efficiëntie en de merkkeuze. Bij Air Specials Group bieden we hoogwaardige airconditioners van merken zoals Daikin tegen scherpe tarieven, zodat je kunt profiteren van efficiënte koeling zonder de bank te breken.

Onze split-unit airconditioningsystemen beginnen bij slechts 1650 euro, inclusief professionele installatie. Dit type systeem is ideaal voor het koelen van één ruimte of een kleinere ruimte, zoals een slaapkamer, woonkamer of kantoor. Het biedt een efficiënte koeling en is een kosteneffectieve optie om je leefruimte comfortabel te maken.

Inclusief montage bij Air Specials Group

Bij Air Specials Group geloven we in transparante prijzen en uitstekende service. Onze prijzen zijn inclusief professionele montage door onze deskundige technici. Dit betekent dat je niet alleen een hoogwaardig airconditioningssysteem krijgt, maar ook de gemoedsrust dat het correct is geïnstalleerd en optimaal zal presteren. Onze installatieservice omvat alles, van het plaatsen van de binnen- en buitenunits tot het aansluiten op de elektriciteit en het zorgen voor een goede werking van het systeem. We streven naar een probleemloze installatie-ervaring, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van airconditioning.

Advies op maat

Grotere ruimtes of meer complexe installaties kunnen iets duurder zijn, maar we streven er altijd naar om betaalbare oplossingen te bieden. Bij Air Specials Group bieden we ook de mogelijkheid om airconditioningsystemen van topmerken zoals Daikin te installeren, die bekend staan om hun efficiëntie en betrouwbaarheid. 

Kortom, bij Air Specials Group geloven we dat comfortabele koeling betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor iedereen. Onze prijzen voor airconditioningssystemen, beginnend bij 1650 euro voor een split-unit systeem inclusief montage, maken dit mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe je kunt genieten van verfrissende koelte binnen je budget.