Daikin Airco split unit inclusief montage

Op zoek naar het perfecte binnenklimaat in uw woning? Kies dan voor een airco split unit inclusief montage! Air Specials Group is dé specialist als het gaat om het installeren van verschillende aircosystemen voor thuis en in uw bedrijf. Wij maken gebruik van Daikin airconditioning systemen waarmee u de ruimte naar keuze niet alleen kunt koelen, maar daarnaast ook kunt ventileren en verwarmen. De modellen die wij gebruiken zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn ze energiezuinig, klein van formaat en worden ze door onze professionele vakmannen snel en vakkundig gemonteerd.

Divers aanbod split airconditioning modellen van Daikin

Een split airco systeem is een airconditioning systeem met een buitenunit en één of meerdere binnenunits. Hiermee kunt u kleine ruimtes snel koelen of verwarmen. Het systeem werkt op basis van koelvloeistof wat rondgepompt wordt tussen de binnen- en buitenunit. Onze Daikin airco systemen doen meer dan gewoon de lucht afkoelen: ze zorgen voor een perfect evenwicht in huis. Als erkend Daikin installateur zijn ook de nieuwste modellen uit de Daikin airco design reeks bij ons beschikbaar, waaronder de Daikin Nexura, de Daikin Emura en de Daikin Ururu Sarara. Bent u geïnteresseerd in één van onze airco split units inclusief montage voor bij u thuis? Wij helpen u graag verder!

Voordelen airco split unit van Daikin

Een split airconditioning van Daikin heeft vele voordelen. Zo zijn de airco’s energiezuinig, wat goed is voor de portemonnee. Verder zorgen ze voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuiveren zelfs de lucht. Op deze manier is het het gehele jaar door nooit te warm of te koud in huis. Het systeem is daarnaast nagenoeg geluidloos en is ook nog eens klein van formaat. Door het kleine formaat kan de airco split unit makkelijk gemonteerd worden op de smalste wanden.

daikin split unit airconditioning

Beste service bij Air Specials Group

Goed nieuws: net zoals alle aircosystemen is ook een airco split unit inclusief montage! Onze vakmannen zorgen voor de installatie van de airco en ook daarna gaat de zorg door Air Specials Group gewoon door! Ook aan nazorg en onderhoud besteden wij veel aandacht. Klimaattechniek moet immers jarenlang optimaal en storingsvrij kunnen functioneren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact Air Specials Group

Bent u geïnteresseerd naar een van onze airco split units inclusief montage of heeft u nog vragen over andere producten die wij aanbieden? U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar [email protected]. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw email (verplicht)

  Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  € 1650,-


  Brochure in PDF

  Offerte aanvragen Contact opnemen