Werkwijze

Beheerst koel

Matika Air Specials is gespecialiseerd in het creëren van een optimaal binnenklimaat in gebouwen en particuliere woningen. Daarbij gaat het om alle oplossingen op het gebied van luchtbehandeling en klimaattechniek. Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is, levert Matika Air Specials op maat gesneden oplossingen. Van eenvoudige oplossingen tot zeer geavanceerde installaties. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. En alles met oog voor detail.

Apparatuur van het Japanse merk Daikin staat voor topkwaliteit, mooi design, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit is de apparatuur die Matika Air Specials levert en installeert. Matika Air Specials installeert daarnaast ook andere merken, zoals Mitsubishi.

Matika Air Specials biedt bedrijven de mogelijkheid de klimaatbeheersing 'op afstand' voor u te controleren en te regelen. Dat is handig, bijvoorbeeld in het weekend, wanneer geen personeel in uw bedrijf aanwezig is. Eventuele storingen worden zo vroegtijdig gesignaleerd en opgelost.

Daarnaast is Matika Air Specials gespecialiseerd in klimaattechniek en luchtbehandeling voor thuis. Voor alle ruimtes in huis waar mensen lang verblijven, zijn praktische en perfecte oplossingen voor handen. Klein in formaat, netjes weggewerkt, hoge kwaliteit en een fraaie vormgeving, daar staat Matika Air Specials garant voor.

Natuurlijk houdt de zorg van Matika Air Specials niet op bij de installatie van de apparatuur. Ook aan nazorg en onderhoud besteden wij veel aandacht. Klimaattechniek moet immers jarenlang optimaal en storingvrij kunnen functioneren.

Wilt u het gehele jaar een perfect binnenklimaat, neem dan contact op met Matika Air Specials.

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen, en verwerken uw eisen en wensen in een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op

Split unit systeem

VANAF

€ 1650,-

inclusief montage

Klik voor meer informatie