Airco leasing

Wilt u graag een airconditioning voor op uw werkplek, maar heeft u niet alle middelen om deze grote investering te doen? Maakt u zich geen zorgen! Bij Air Specials Group kunt u namelijk onze Daikin airco installaties leasen. Daikin is dé wereldwijde specialist als het gaat om een aangenaam binnenklimaat en biedt airco’s van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u een airconditioning systeem op uw kantoor of in uw winkel wilt dan is airco leasing erg aantrekkelijk. Air Specials Group staat voor een goede service en wij zullen dan ook alles, van installatie tot het onderhoud, voor u regelen.

Waarom airco leasing?

Leasen is een slimme manier om bedrijfsmiddelen te financieren. Bijvoorbeeld als uw budgettaire beperkingen heeft of als u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte. Elk technisch product dat service en onderhoud behoeft voor de beste prestatie, leent zich uitstekend voor het leaseconcept: vaste kosten per maand voor apparatuur en onderhoud. En dat allemaal zonder eigen investeringskosten! Bent u op zoek naar een airco door middel van leasing? Air Specials Group staat voor u klaar! Wij geven u graag meer informatie en bieden voor elke situatie een oplossing op maat.

Voordelen van airco leasing

Wanneer u een Daikin airco met leasing wilt afnemen bij Air Specials Group, dan zal u vele voordelen ervaren. Hieronder hebben we alle voordelen in een kort overzicht staan:

 • Behoud financiële ruimte, zonder eigen investeringskosten
 • Vaste rente gedurende gehele looptijd van het airco leasing contract
 • 100% financiering: 0% eigen investering
 • Fiscale voordelen: bij financial lease is rente aftrekbaar
 • Off balance mogelijkheden: bij operational lease contact alleen leasekosten, balansratio's blijven onaangetast
 • Eenvoudige en veilige budgettering: de kosten per maand voor apparatuur (en onderhoud) liggen voor de gehele leaseperiode vast
 • U heeft de beschikking over een professioneel en kwalitatief hoogwaardig klimaatbeheerssysteem met alle service- en garantievoorwaarden welke u van de marktleider mag verwachten
 • Uw liquiditeitspositie blijft intact
 • U kunt met uw eigen vermogen blijven investeren in uw core business

Contact Air Specials Group

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een Daikin airco installatie? Wanneer u vragen heeft over airco leasing kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast hebben wij ook producten zonder leasecontract te koop. U kunt voor advies of vragen contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen naar [email protected]. Ook zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw email (verplicht)

  Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Neem contact met ons op

  Split unit systeem

  VANAF

  € 1650,-

  inclusief montage

  Klik voor meer informatie