Airco inclusief montage

Bent u op zoek naar een airco inclusief montage voor uw woning of bedrijf? Air Specials Group staat voor u klaar met hoogwaardige aircosystemen! Wij zijn een erkend installateur van Daikin airconditioning systemen, de wereldwijde specialist op het gebied van een gezond binnenklimaat. Met een airco kunt u de ruimte niet alleen koelen, maar ook verwarmen en ventileren. Naast het leveren van airco’s doen wij ook de installatie. Onze ervaren medewerkers voeren de montage van uw airconditioner snel en professioneel uit. Hierdoor geniet u binnen een mum van tijd van het gemak dat een airco met zich meebrengt.

De voordelen van een airco

Een airco-installatie biedt u tal van voordelen. De airco zorgt namelijk het hele jaar door voor het perfecte binnenklimaat, en doet dat op een energiezuinige manier. Dit is niet enkel goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. In de zomer geniet u dankzij de airco van een verfrissende koelte in huis. Ideaal voor een optimale nachtrust tijdens warme dagen. Daarnaast heeft het systeem een verwarmende functie, waarmee ruimtes in de winter een aangename temperatuur krijgen. Bovendien worden de ruimtes voortdurend gefilterd en voorzien van frisse lucht. Zo blijft het binnenklimaat continu van hoge kwaliteit en wordt de luchtvochtigheid altijd op peil gehouden.

Daikin: dé specialist in koelen en verwarmen

Wij hebben een groot assortiment aan Daikin-airconditioners en kunnen verschillende airco’s leveren. Of u nu een aircosysteem voor een volledig gebouw nodig heeft of een airco voor slechts één ruimte, u kunt op Airco Specials Group rekenen. Ons aanbod bestaat uit aircosystemen van Daikin in iedere denkbare uitvoering en met verschillende capaciteiten. Daardoor hebben we voor elke situatie een oplossing op maat. Wanneer u een Daikin-airco aankoopt bij ons weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Daikin heeft al meer dan 80 jaar ervaring in de koeltechniek en is specialist in het verwarmen en koelen van ruimtes. Het merk staat erom bekend dat ze producten en processen continu verbeteren. Iedere airco die de fabriek verlaat wordt uitvoerig gecontroleerd en getest. Zo garanderen ze producten van de hoogste kwaliteit.

daikin luchtbehandelingskast

Montage en onderhoud voor airco's

Bent u geïnteresseerd naar een van onze luchtbehandelingskasten of heeft u nog vragen over andere producten die wij aanbieden, zoals een warmte terugwin installatie of een split airconditioning? U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar [email protected]. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een airco inclusief montage. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen gaan we aan de slag met het opmaken van een prijsopgave. Vervolgens nemen wij contact met u op om de offerte samen door te nemen en tot een passende oplossing te komen.

Vragen of advies? Neem contact op met ons

Wilt u een airco inclusief montage van Air Specials Group aankopen? Neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder. Ook voor vragen of advies staan wij tot uw dienst. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected] of het contactformulier in te vullen op onze website. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar.