Multi split Airconditioning

Multi split airconditioning van Matika Air Specials

Bent u op zoek naar een multi split airco voor in uw winkel, kantoor of ander bedrijf? Matika Air Specials is dé specialist als het gaat om het installeren van airco systemen op maat. Wij zijn erkend installateur van Daikin, wereldwijde specialist als het gaat om een aangenaam binnenklimaat. De multi split airco systemen van Daikin zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, ook zijn ze energiezuinig. Daarnaast zorgen onze professionele vakmannen voor de installatie van het multi split airconditioning systeem.

Groot assortiment multi split airco modellen

Een multi split airco systeem is een airconditioning systeem met één buitenunit en twee tot vijf binnenunits. Hiermee kunt u dus meerdere ruimtes koelen of verwarmen. Een multi split airco wordt vaak gebruikt in winkels, kantoren, dokterspraktijken, restaurants, tandartspraktijken, sportscholen en kan daarnaast ook in huizen geplaatst worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een multi split airconditioning systeem? Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met ons. Matika Air Specials is specialist als het gaat om het regelen van het binnenklimaat. Zowel in woningen, als in commerciële en industriële ruimtes.

Voordelen multi split airco van Daikin

Een multi split airco van Daikin heeft diverse voordelen. Wij zijn niet voor niets erkend installateur van de meest innovatieve en energiezuinige klimaatoplossingen. De oplossingen van Daikin zorgen niet alleen het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat: om de energie-efficiëntie te optimaliseren, gebruiken ze duurzame energie uit de lucht en helpen zo uw energierekening te drukken en tegelijkertijd de CO2-uitstoot te verlagen. Daikin airconditioning zijn bovendien de stilste airco systemen die er verkrijgbaar zijn.

multi split airconditioning

Installatie multi split airconditioning

Onze professionele vakmannen kunnen ieder airco systeem voor u installeren, zo ook een multi split airco systeem. Ook na de installatie gaat de service van Matika Air Specials gewoon door. Wij voeren onderhoud uit en daarnaast treden wij ook op als er een storing blijkt te zijn. Wij zorgen dat uw installatie jarenlang zonder problemen functioneert! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen, zodat we u alles kunnen vertellen over onze producten.

Contact Matika Air Specials

Bent u geïnteresseerd naar een multi split airco systeem of heeft u nog vragen over andere producten, zoals een split airconditioning of VRV systemen, die wij aanbieden? U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar [email protected]. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw email (verplicht)

  Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Neem contact met ons op

  Split unit systeem
  VANAF

  € 1650,- inclusief montage

  Klik voor meer informatie