Warmte terugwin installatie

WTW

Air Specials Group kan alle typen warmte terugwin installaties (WTW) voor u leveren, installeren en onderhouden.

Balansventilatie gecombineerd met WTW zorgt op een energiezuinige manier voor de continue toevoer van frisse buitenlucht en afvoer van vervuilde lucht. Balansventilatie is een vorm van mechanische ventilatie: de lucht wordt met behulp van ventilatoren aangevoerd en afgevoerd. Er komt net zo veel lucht in je woning als eruit gaat en het systeem houdt optimaal rekening met je natuurlijke behoefte aan frisse, gezonde lucht.

De warmte terugwin installatie warmt koude lucht van buiten op met warmte afkomstig uit de afgevoerde lucht. Dat maakt balansventilatie met WTW het meest energiezuinige ventilatiesysteem. Het energierendement loopt op tot wel 85%.

Air Specials Group biedt warmte terugwin installaties van Daikin aan, waaronder Daikin VAM-WTW en Daikin HRV. Ook andere merken WTW systemen kunnen geleverd worden.

Warmteterugwinning
De commerciële ventilatiesystemen van Daikin maken gebruik van warmte uit de muffe lucht in gebouwen om de binnenkomende schone lucht op te warmen tot een comfortabele temperatuur. Dit geeft een energiebesparing van 40%.

Binnenklimaat van hoge kwaliteit
De ventilatiesystemen van Daikin voeren frisse buitenlucht aan, verwijderen de muffe lucht en brengen de vochtigheid in balans. Dit helpt bij het creëren van een schone en comfortabele omgeving die belangrijk is voor de levenskwaliteit.

Geïntegreerde oplossingen
De commerciële ventilatiesystemen van Daikin kunnen worden geïntegreerd en geoptimaliseerd als onderdeel van een totale oplossing voor het gehele gebouw, waardoor er minder aparte systemen in gebruik en minder leveranciers zijn.

Voor kleine tot grote toepassingen
Met luchthoeveelheden van 150 m³/h tot 124.000 m³/h biedt Daikin een ventilatie-oplossing specifiek voor de toepassing en zijn deze units eenvoudig te integreren met een airconditioningsysteem van Daikin.

Componenten van binnenluchtkwaliteit
 1. Ventilatie
  • Toevoer van verse buitenlucht
 2. Luchtverwerking
  • Verwarmt of koelt de binnenkomende frisse lucht
  • Maximaliseert het comfort en minimaliseert de belasting op de airconditioninginstallatie
 3. Bevochtiging
  • Optimaliseert het evenwicht tussen de vochtigheid binnen en buiten
  • Garandeert een perfect comfort
 4. Warmteterugwinning
  • Wint warmte en vocht terug uit de uitgaande lucht
  • Maximaliseert comfort en rendement
 5. Filtering
  • Verwijdert stof, verontreinigingen en geurtjes uit de lucht

WTW

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] Wij zullen daarna direct contact met u opnemen voor een advies op maat. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 67 97 246 of 06 46 3333 86.

Neem contact met ons op

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: