VRV-systemen

VRV systeem

Wilt u een VRV systeem aanschaffen voor op uw kantoor of in uw hotel? U bent bij Air Specials Group aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist als het gaat om het installeren van VRV systemen op een locatie naar keuze. Met VRV heeft Daikin een innovatieve oplossing voor klimaatregeling die het comfort en de bediening optimaliseert en tegelijkertijd de impact op het milieu vermindert en energie bespaart.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wanneer een VRV systeem?

VRV, ook wel Variable Refrigerant Volume, is een klimaatsysteem dat energiezuinig zorgt voor individueel verwarmen en/of koelen van verschillende ruimtes. Dit systeem is uitstekend als er meerdere ruimtes gekoeld of verwarmd dienen te worden. Denk hierbij aan grotere ruimtes als hotels en kantoren. Bij deze installatie wordt één buitendeel aan meerdere binnendelen gekoppeld. Het VRV systeem van Daikin biedt een totaaloplossing voor verwarmen, koelen, ventilatie, warm tapwater productie, luchtgordijnen en centrale besturing.

Een aangenaam klimaat voor iedereen

Een VRV systeem is heel specifiek te regelen en kan daarom aan de wensen van alle gebruikers voldoen. Met dit systeem kan het er in de ene ruimte gekoeld worden en in de andere ruimte worden verwarmd. VRV systemen bieden frisse lucht op de juiste temperatuur, met het juiste vochtigheidsniveau en bij een minimaal geluidsniveau. Inclusief variabele verdampingstemperatuur - technologie en continue verwarming om koude tocht te vermijden. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden voor in uw bedrijf, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voordelen VRV systeem

Een VRV systeem binnen uw bedrijf biedt grote voordelen. Hieronder kunt u alles lezen over de diverse voordelen:

Lage werkingskosten

VRV systemen optimaliseren de seizoensprestatie met zeer rendabele binnen- en buitendelen met warmteterugwinning en invertertechnologie, slim energiebeheer etc.

Persoonlijk comfort

VRV systemen bieden frisse lucht op de juiste temperatuur, met het juiste vochtigheidsniveau en bij een minimaal geluidsniveau. Inclusief variabele verdampingstemperatuur- technologie en continue verwarming om koude tocht te vermijden.

Gebruiksvriendelijke bediening

Volledige bediening via het VRV systeem zorgt voor maximale efficiency door regeling van individuele zones.

Grote flexibiliteit

De modulaire aanpak van VRV is zeer flexibel voor het balanceren van warmtebelastingen in verschillende delen van het gebouw. VRV IV bevat de VRV configurator voor een eenvoudige ingebruikstelling.

vrv systeem

Contact Air Specials Group

Bent u geïnteresseerd in een VRV systeem of heeft u nog vragen over andere producten die wij aanbieden? U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar [email protected]. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar! Gelijk een offerte aanvragen? Ook dat kan! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

Neem contact met ons op

Split unit systeem

VANAF

€ 1650,-

inclusief montage

Klik voor meer informatie

 

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: