Luchtbehandelingskasten

Luchtbehandelingskasten

Bent u op zoek naar een luchtbehandelingskast voor op kantoor, in het ziekenhuis of voor in een ander bedrijf? U bent aan het juiste adres bij Air Specials Group. Wij zijn erkend installateur van Daikin, wereldwijde specialist als het gaat om een aangenaam binnenklimaat. De luchtbehandelingskasten van Daikin zijn van hoge kwaliteit waardoor u er gegarandeerd jarenlang plezier van zal hebben. Een goede service en onderhoud is voor ons erg belangrijk, dus tijdens de installatie en nazorg van de luchtbehandelingskast zal het aan niets ontbreken.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat is een luchtbehandelingskast?

Een luchtbehandelingskast in ook wel een installatie voor de centrale ventilatie. Dit systeem wordt veel gebruikt in bedrijfspanden, kantoren, ziekenhuizen en andere grote ruimtes. Zo’n installatie voert verse lucht aan en voert daarnaast de vervuilde lucht van binnen weer af. Tijdens het transport door de luchtbehandelingskast wordt de lucht gezuiverd door een filter, op deze manier bereikt u altijd het juiste binnenklimaat.

Werking luchtbehandelingskasten

De luchtbehandelingskasten van Daikin zijn voorzien van een warmtewisselaar. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de warmte van de vervuilde binnenlucht wordt overgenomen door de schone lucht. Hierdoor blijft het klimaat binnen constant. Luchtbehandelingskasten worden vaak op het dak geplaatst of in een aparte technische ruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan een oplossing op maat!

luchtbehandelingskast

Luchtbehandelingskasten van Daikin

De luchtbehandelingskasten van Daikin die wij voor u installeren, bieden een groot aantal voordelen. Hieronder hebben we alle componenten voor u op een rijtje gezet.

1. Zuivere lucht

De luchtbehandelingskasten van Daikin bieden een betere binnenluchtkwaliteit met een groter energierendement. Ze zijn verkrijgbaar als op maat gemaakte systemen of als standaard modellen.

2. Flexibel assortiment

Het grote assortiment van Daikin van luchtbehandelingskasten biedt een flexibele oplossing voor elk aspect van luchtcomfort. Wij kunnen daarom ook een oplossing op maat aanbieden.

3. Lange levensduur

Daikin maakt veel gebruik van polyurethaan panelen om de duurzaamheid aanzienlijk te verbeteren.

4. Ruimtebesparend

Een groot assortiment van Daikin-producten kan buiten geïnstalleerd worden. Zo kunt u uw waardevolle binnenruimte vrij houden.

5. Snelle levering

Een modulaire vormgeving maakt een verbazingwekkend snelle levering mogelijk, zelfs voor oplossingen op maat.

daikin luchtbehandelingskast

Contact Air Specials Group

Bent u geïnteresseerd naar een van onze luchtbehandelingskasten of heeft u nog vragen over andere producten die wij aanbieden, zoals een warmte terugwin installatie of een split airconditioning? U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar [email protected]. Daarnaast zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

Neem contact met ons op

Split unit systeem

VANAF

€ 1650,-

inclusief montage

Klik voor meer informatie

 

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: