Split Airconditioning

Split Airconditioning

Matika Air Specials is specialist als het gaat om het installeren van airco systemen voor thuis. Voor alle ruimtes in huis waar mensen lang verblijven, zijn praktische en perfecte oplossingen voor handen. Klein in formaat, netjes weggewerkt, hoge kwaliteit en een fraaie vormgeving, daar staat Matika Air Specials garant voor.

Als erkend Daikin installateur zijn ook de nieuwste modellen uit de Daikin airco designreeks bij ons beschikbaar, waaronder de Daikin Nexura, de Daikin Emura en de Daikin Ururu Sarara.

Daikin airco systemen doen meer dan gewoon de lucht afkoelen: ze zorgen voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuiveren zelfs de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat. Door de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu moeten airco systemen ook energie-efficiënt zijn. De op warmtepompen gebaseerde airco systemen van Daikin bieden een alles-in-één-oplossing: een superieure prestatie en energie- efficiëntie, om het milieu te sparen en uw energierekening te drukken.

Natuurlijk houdt de zorg van Matika Air Specials niet op bij de installatie van de airco systemen. Ook aan nazorg en onderhoud besteden wij veel aandacht. Klimaattechniek moet immers jarenlang optimaal en storingvrij kunnen functioneren. Wilt u het gehele jaar een perfect binnenklimaat, neem dan contact op met Matika Air Specials.

Neem contact met ons op

Split unit systeem

VANAF

€ 1650,-

inclusief montage

Klik voor meer informatie