Daikin

Daikin airconditioning

Wanneer u op zoek bent naar een perfect binnenklimaat in uw woning, commerciële of industriële ruimte, dan bent u bij Air Specials Group aan het juiste adres. Wij zijn erkend installateur van Daikin, wereldwijde specialist als het gaat om een aangenaam binnenklimaat. Met Daikin airconditioning systemen kunt u niet alleen koelen, maar daarnaast de ruimte ook ventileren en verwarmen.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Specialist in verwarmen en koelen

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van HVAC-R systemen en specialist in het verwarmen en koelen. Of het nu gaat om het regelen van het binnenklimaat, het koelen en vriezen van producten of het koelen en verwarmen van processen. Met meer dan 80 jaar wereldwijde ervaring in de koeltechniek en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen is kennis gegarandeerd. Binnen de organisatie is er continu aandacht voor technologische ontwikkelingen, maatschappelijke en ecologische veranderingen. Met als resultaat totaaloplossingen die energetisch en financieel aantrekkelijk en tegelijkertijd comfort verhogend zijn.

Milieuvriendelijke producten

Als enige fabrikant ter wereld produceert Daikin o.a. de compressoren en koudemiddelen zelf. Hierdoor zijn zij nauw betrokken bij de bescherming van het milieu. Sinds een aantal jaren streeft Daikin naar de positie van marktleider op het gebied van het ontwerpen en produceren van milieuvriendelijke producten. Hiervoor heeft het bedrijf een milieumanagementsysteem ingevoerd om zowel energie te besparen als afval te beperken.

daikin airconditioning

Hoge kwaliteitscontroles

Daikin staat voor hoogwaardige kwaliteit. De continue aanscherping van interne kwaliteitseisen en -controles, gecombineerd met de altijd aanwezige drang om producten en processen te verbeteren, heeft ertoe geleid dat in de Daikin fabrieken alle toestellen gecontroleerd en getest de fabriek verlaten.

Uitgebreid assortiment van Daikin

Daikin is dé specialist als het gaat om verwarmen en koelen. Hieronder ziet u een overzicht van het uitgebreide assortiment.

Airconditioningsystemen

In woningen, kantoren, hotels, winkels en talloze andere ruimtes zorgen de energiezuinige airconditioning systemen van Daikin efficiënt en onopvallend voor een comfortabel klimaat. Door een ruime keuze aan modellen, uitvoeringen en capaciteiten is er voor elke toepassing een oplossing.

Koudwatermachines

Het brede gamma koudwater oplossingen omvat luchtgekoelde, watergekoelde en speciale uitvoeringen. Oplossingen die hun kwaliteit ruimschoots hebben bewezen, van industriële processen tot tuinbouw toepassingen, van hotels tot kantoren.

Koudetechniek

Voor het koelen en vriezen van producten biedt Daikin een complete range plug & play condensingunits. En is ook klimaatbeheersing gewenst, dan biedt Conveni-Pack uitkomst. Een energie- en kostenbesparend systeem dat koelen, vriezen en comfortkoeling/-verwarming combineert.

Verwarmingssystemen

Met de Daikin Altherma lucht/water-warmtepompen, afgiftesystemen en zonlichtsystemen is het mogelijk om ruimtes te voorzien van warmte, koud én warm tapwater. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor woningen.

daikin airco

Uitgebreid assortiment van Daikin

Bent u geïnteresseerd in een van onze Daikin producten zoals split airconditioning of multi split airconditioning of heeft u advies nodig? U kunt ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar [email protected] Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor advies op maat.

Neem contact met ons op

Split unit systeem

VANAF

€ 1650,-

inclusief montage

Klik voor meer informatie

 

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: