Airco in tandartsenpraktijk

Airco in tandartsenpraktijk

In een tandartsenpraktijk is schone en frisse lucht belangrijk. Hier komt een goed werkend aircosysteem dan ook goed van pas. Mocht u op zoek zijn naar een goed airco systeem van hoge kwaliteit, dan bent u aan het goede adres bij Air Specials Group. Als bedrijf zijn wij erkend installateur van Daikin. Daikin is ook wel dé specialist als het gaat om een aangenaam binnenklimaat. Deze hoogwaardige systemen kunnen uw tandartsenpraktijk niet alleen koelen, maar ook verwarmen en ventileren. Onze professionele medewerkers helpen u graag met het juiste advies en gaan samen met u op zoek naar een oplossing op maat!

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw email (verplicht)

  Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Klimaatbeheersing in tandartsenpraktijk

  Wanneer mensen naar een tandartsenpraktijk komen kunnen ze ietwat gestrest zijn. Zeker als ze een behandeling krijgen. Frisse en schone lucht is daarom extra belangrijk. Wanneer er in uw tandartsenpraktijk constante frisse lucht aanwezig is zal de stress direct minder worden. Met onze Daikin airco systemen kunt u comfort bieden aan de bezoekers. De Daikin airco systemen brengen niet alleen gezonde lucht in uw praktijk, maar daarnaast kan het systeem de ruimte ook koelen of verwarmen.

  Daikin airco systeem van hoge kwaliteit

  U weet wanneer u een Daikin airconditioner voor in uw tandartsenpraktijk aanschaft zeker dat u een systeem van de beste kwaliteit in uw praktijk heeft. Alle toestellen die de Daikin fabriek verlaten worden stuk voor stuk gecontroleerd en getest. Op deze manier weten we zeker dat we alleen de beste producten aan onze klanten leveren. Mocht u interesse hebben in één van onze Daikin airco systemen, dan kunt u contact opnemen met Air Specials Group. Onze werknemers gaan graag samen met u op zoek naar het juiste systeem.

  airco in tandartsenpraktijk

  Voordelen van Daikin airco’s in uw tandartsenpraktijk

  Als u een airco aanschaft voor uw tandartsenpraktijk dan is dit een hele investering. Wanneer u bij ons een Daikin airco koopt kunnen wij u garanderen dat u geen spijt krijgt van de aankoop. In het assortiment zitten stuk voor stuk energiezuinige modellen. Hierdoor heeft u uw investering al na een korte tijd terug. Daarnaast zijn de systemen ook stil en duurzaam. De airconditioners kunnen naast koelen ook verwarmen en ventileren. Hierdoor heeft u altijd een goede luchtkwaliteit en een perfecte binnentemperatuur. Daikin staat voor vooruitstrevende moderne oplossingen voor klimaatbeheersing.

  Contact Air Specials Group

  Wilt u graag het juiste binnenklimaat creëren in uw tandartsenpraktijk met hoogwaardig Daikin apparatuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele werknemers helpen u graag bij het vinden van het beste systeem voor in uw praktijk. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de telefoon of per e-mail. Wij helpen u graag!

  Bel ons

  Air Specials Group B.V.

  Touwslagerij 7
  1185 ZP Amstelveen

  TEL: +31 (0)20 89 49 173
  E -mail: [email protected]

  Vestiging Rotterdam

  Fascinatio Boulevard 216-220
  3065 WB Rotterdam

  TEL: +31 (0)10 - 899 29 45
  E -mail: [email protected]

  Vestiging Hilversum

  Olympia 2D
  1213NT Hilversum

  TEL: +31 (0)35 64 62 881
  E -mail: [email protected]

  Informatie: