Airco in winkelcentrum

Airco in winkelcentrum

In een winkelcentrum komen veel mensen samen en kan het al snel warm en benauwd aanvoelen. Een airconditioning systeem van hoge kwaliteit is dan ook een echte musthave. Wanneer u op zoek bent naar een airco systeem dan bent u aan het goede adres bij Air Specials Group. Wij zijn erkend installateur van Daikin airco systemen. Dankzij deze hoogwaardige systemen kunnen we ieder winkelcentrum ventileren, koelen en tijdens de koude dagen ook verwarmen. Onze medewerkers helpen u graag met het juiste advies en gaan samen met u op zoek naar een oplossing op maat!

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Klimaatbeheersing in winkelcentrum

Waar veel mensen samenkomen, zoals in een winkelcentrum, is frisse en gezonde lucht erg belangrijk. Daarnaast is het verkoelen of verwarmen van de grote ruimte tijdens de zomer of winter ook erg belangrijk. Op deze manier heeft het winkelend publiek het nooit benauwd, te koud of te warm. Air Specials Group is erkend installateur van Daikin. Met de aircosystemen van dit merk kunnen we ieder winkelcentrum het juiste binnenklimaat geven. Hoe groot of hoe klein de ruimte ook is, het Daikin systeem doet het werk en zorgt voor een klimaatbeheersing van hoge kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen een winkelcentrum.

Voordelen Daikin airco systemen

Als u op zoek bent naar een airconditioning systeem voor in een winkelcentrum, dan hebben wij u veel te bieden. Onze Daikin airco systemen hebben vele voordelen. Wij hebben ze in een kort overzicht gezet:

  • Systemen van hoge kwaliteit
  • Stille, duurzame en energiezuinige modellen
  • Koelen, verwarmen en ventileren
  • Altijd goede luchtkwaliteit
  • Vooruitstrevende moderne oplossingen voor klimaatbeheersing

airco in winkelcentrum

Groot assortiment van Daikin

Daikin heeft al meer dan 80 jaar wereldwijde ervaring in de koeltechniek en is dan ook specialist in het verwarmen en koelen van ruimtes. Het merk biedt een ruime keuze aan Daikin airco modellen, uitvoeringen en diverse capaciteiten. Op deze manier kunnen we voor ieder winkelcentrum een oplossing op maat vinden. In het grote assortiment zit namelijk altijd de juiste airconditioner! De energiezuinige airconditioning systemen van Daikin zorgen op een geluidloze manier voor een comfortabel klimaat.

Contact Air Specials Group

Wilt u graag het juiste binnenklimaat creƫren in winkelcentrum met Daikin apparatuur van hoge kwaliteit? Neemt u dan snel vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele werknemers helpen u graag bij het vinden van het beste systeem voor in uw ruimte. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de telefoon of per e-mail. Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen u graag!

Bel ons

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: