Airco voor bedrijf in Rotterdam | Air Specials Group

Bedrijf in Rotterdam

Heeft u een bedrijf in Rotterdam en bent u daarvoor op zoek naar een airco installatie? Air Specials Group helpt u graag verder! Wij zijn erkend installateur van Daikin airconditioning systemen. Daikin wordt ook wel gezien als dé wereldwijde specialist als het gaat om een gezond binnenklimaat. Onze professionele vakmannen kunnen airconditioning systemen in ieder bedrijf en in iedere ruimte naar keuze installeren. Hierdoor heeft u binnen altijd de juiste temperatuur met frisse en geventileerde lucht. Wij staan voor u klaar!

Een airco in uw bedrijf in Rotterdam?

Het Nederlandse klimaat is uitermate geschikt om een airco te hebben. In warme en benauwde zomers kunt u met dit systeem de ruimtes koelen en tijdens een koude winter kunt u de ruimtes verwarmen. Daarnaast kunnen onze Daikin airco’s ook de ruimtes ventileren, zodat er altijd gezonde en schone lucht aanwezig is. Met een airco zal u al het comfort van een juist binnenklimaat gaan ervaren. Hieronder leest u meer over deze drie opties van onze Daikin systemen:

- Koelen met airco

In Nederland zijn de zomers steeds warmer aan het worden. Wanneer het in uw bedrijf in Rotterdam binnen warm en benauwd is zal u zien dat uw werknemers zich minder kunnen concentreren. Hierdoor wordt er minder werk verzet. Het is dan ideaal om met een airco de verschillende ruimtes te kunnen koelen. Dankzij het koelproces wordt het snel koeler binnen, wat goed is voor de werkomstandigheden.

- Verwarmen met airco

Naast het koelen van ruimtes met een airco kan een ruimte ook verwarmd worden. Bij het verwarmen met een airco wordt het koelproces als het ware omgedraaid. Bij koelen wordt er warmte uit de lucht binnen onttrokken en aan de buitenlucht weer afgestaan, met verwarmen gaat dit proces andersom. Nog een voordeel van het verwarmen met een airco: het gaat veel sneller dan wanneer u te maken heeft met een cv ketel.

- Filteren met airco

U kunt koelen, verwarmen en de lucht filteren met een airco. Dit is ideaal voor mensen met allergieën. Pollen, bacteriën en andere deeltjes in de lucht worden tegengehouden en uit de lucht gefilterd. Op deze manier heeft u altijd te maken met schone gefilterde lucht voor in het bedrijf.

- Verschillende Daikin airconditioning systemen

Bij Air Specials Group hebben we een groot assortiment aan verschillende Daikin airco systemen. Op deze manier zijn we er zeker van dat er voor uw bedrijf in Rotterdam een geschikte installatie te vinden is. Zo hebben we onder andere split airco systemen en multisplit airco systemen te koop. Hieronder leest u alles over deze verschillende soorten.

Split airco systemen Daikin

Een split airco systeem is ook wel een airco systeem met één buitenunit met één binnenunit. Dit is een ideaal model wanneer u een kleiner bedrijf in Rotterdam heeft of wanneer u alleen maar één ruimte wilt koelen, verwarmen of ventileren.

- Wandmodellen

Dit is ook wel een van de meest voorkomende airco systemen. Dit model wordt vaak aan de wand of muur gemonteerd. Het buitenunit kan geplaatst worden op het dak, aan de muur of op de grond. Bij dit model wordt de lucht van buiten gekoeld, verwarmd en/of gefilterd. Het is een ideale en goedkope manier om het klimaat in een ruimte te regelen.

- Cassettemodellen

Een cassettemodel airco is een inbouw airco voor in het plafond. Dit systeem werkt het beste als het in het midden van een ruimte wordt gehangen. Een cassette airco systeem zuigt de lucht in het midden op en blaast via de vier zijkanten de gekoelde, verwarmde of gefilterde lucht weer uit. We hebben verschillende soorten cassettemodellen van Daikin in het grote assortiment van Air Specials Group.

- Vloermodellen

Een vloermodel airco werkt hetzelfde als het wandmodel. Alleen wordt dit model net boven de vloer geplaatst. Aan de voorkant van het systeem wordt de lucht opgezogen en aan de bovenkant blaast het de warme, koele en schone lucht weer uit.

Multisplit airco systemen Daikin

Een multisplit systeem is ook wel een airco systeem met één buitenunit met twee of meerdere binnenunits. Dit is een ideaal model om te gebruiken wanneer u een klein tot middelgroot bedrijf heeft waarbij u meerdere ruimtes wilt koelen, verwarmen of ventileren. Natuurlijk kunt u als u een groot bedrijf heeft ook gebruik maken van een multisplit airco systeem. Dan kunnen wij hiervan meerdere installeren. Een multisplit airco systeem heeft veel voordelen. Zo kunnen er meerdere airco’s worden aangesloten op dezelfde buitenunit. Het enige is dat bij een multisplit systeem van elke binnenunit een leiding moet worden gelegd naar de buitenunit. Maar maakt u zich hierover geen zorgen. De professionele installateurs van Air Specials Group kunnen iedere systeem voor u aanleggen.

Installatie airco bij uw bedrijf in Rotterdam

Heeft u een Daikin airco systeem naar wens gevonden en wilt u dat bij uw bedrijf in Rotterdam laten installeren? Onze vakkundige installateurs met jarenlange ervaring hebben verstand van de installatie van ieder systeem. Wij zorgen ervoor dat het systeem snel en vakkundig wordt geplaatst, zodat u snel kunt genieten van een goed binnenklimaat. Wanneer u meer informatie wilt over de installatie van uw systemen bij uw bedrijf, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Airco onderhoud bij uw bedrijf in Rotterdam

Niet alleen verzorgen we de installatie bij u, ook zorgen we daarna voor het onderhoud. Op deze manier blijft uw airco systeem van hoge kwaliteit. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de airco gecontroleerd op diverse punten. Zo worden de onderdelen gecontroleerd door middel van metingen. Op deze manier kunnen defecten en/of lekkages worden voorkomen. Ook worden de luchtfilters die vaak vol zitten met bacteriën, pollen en stofdeeltjes gereinigd. Naast de binnenunit zorgen wij ook voor het onderhoud aan de buitenunit. Hierbij is het vooral belangrijk dat de lamellen schoon blijven. Wanneer dit niet wordt bijgehouden zal de buitenunit capaciteit verliezen en zal het systeem sneller kapot gaan. Dit moet u door goed onderhoud zo lang als mogelijk zien te voorkomen.

Airco leasen voor uw bedrijf in Rotterdam

Wilt u graag een airconditioning voor op uw werkplek, maar heeft u niet alle middelen om deze grote investering te doen? Maakt u zich geen zorgen! Bij Air Specials Group kunt u naast kopen onze Daikin airco installaties ook leasen. Leasen is een slimme manier om bedrijfsmiddelen te financieren. Bijvoorbeeld als uw budgettaire beperkingen heeft of als u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte. Elk technisch product dat service en onderhoud behoeft voor de beste prestatie, leent zich uitstekend voor het leaseconcept: vaste kosten per maand voor apparatuur en onderhoud. En dat allemaal zonder eigen investeringskosten! Bent u op zoek naar een airco door middel van leasing? Air Specials Group staat voor u klaar! Wij geven u graag meer informatie en bieden voor elke situatie een oplossing op maat.

Contact Air Specials Group

Op zoek naar airco installatie voor uw bedrijf in Rotterdam geïnstalleerd door Air Specials Group? Wanneer u vragen heeft over de installatie van airco’s, zoals split airconditioners of multisplit airconditioners, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen én zijn wij telefonisch bereikbaar. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies op maat. Air Specials Group staat voor u klaar!

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

airconditioning in rotterdam

Bel ons

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: