Airconditioning in Rotterdam

Airconditioning in Rotterdam

Wanneer u een airco in Rotterdam wilt laten plaatsen dan zijn wij van Air Specials Group er voor u. In iedere woning, commerciële ruimte of industriële ruimte kunnen wij voor een airconditioning systeem zorgen. Wij zijn erkend installateur van Daikin. Dit is ook wel dé wereldwijde specialist als het gaat om een gezond binnenklimaat. Dankzij het grote aanbod kunnen wij voor iedere situatie voor een oplossing op maat zorgen. Ook de installatie van de airco in Rotterdam zit bij onze service: onze professionele vakmannen maken van iedere installatieklus een succes!

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Beste kwaliteit airco

Op zoek naar een airco in Rotterdam, zodat u bij u thuis of in uw bedrijf een gezond binnenklimaat kunt creëren? Dan is een Daikin airconditioner de beste optie. Dit merk is van hoge kwaliteit en kan naast de ruimte koelen, ook verwarmen en ventileren. Dankzij het ventilatiesysteem is er altijd verse lucht in de ruimte aanwezig en is de temperatuur altijd aangenaam. Bovendien zijn de installaties van Daikin energiezuinig waardoor het niet alleen goed voor het milieu is, maar ook nog eens voor uw portemonnee!

Groot aanbod airconditioners

Dankzij ons grote aanbod Daikin airconditioners kunnen wij iedere airco in Rotterdam leveren. Of u nu een normaal aircosysteem, een split airco of een multi split airconditioner nodig heeft: Air Specials Group heeft het allemaal voor u! Wij hebben Daikin modellen in een groot aantal verschillende uitvoeringen en met verschillende capaciteiten verkrijgbaar. Met het apparatuur kunnen we iedere ruimte naar wens koelen, verwarmen en ventileren. Dankzij het grote aanbod kunnen we voor u in iedere situatie een oplossing op maat vinden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u een airco zoekt in Rotterdam. Wij helpen u graag om het juiste systeem te vinden!

airconditioning in rotterdam

Installeren van airco in Rotterdam

Bij u een airco in Rotterdam installeren? Dat doen wij natuurlijk met veel plezier! Onze professionele vakmannen zorgen ervoor dat het airconditioning systeem van uw keuze wordt geïnstalleerd. Op deze manier bent u direct verzekerd van een gezond binnenklimaat! Na de installatie kunnen wij ook onderhoud aan uw airco in Rotterdam verzorgen. Hierbij reinigen we het systeem en stellen we het, indien nodig, beter af. Op deze manier blijft de kwaliteit van uw airconditioner op z’n best!

Contact Air Specials Group

Bent u op zoek naar een airco in Rotterdam? Air Specials Group staat voor u klaar! Wanneer u nog vragen of advies nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen én zijn wij telefonisch bereikbaar. Heeft u geen vragen, maar wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kunt u doen via ons offerteformulier. Wij komen na de aanvraag zo spoedig mogelijk bij u terug met een offerte op maat.

Bel ons

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: