Airconditioning installatie

Airconditioning installatie

Wanneer u voor uw woning of bedrijf op zoek bent naar een airco inclusief installatie, dan kunnen wij u verder helpen! Air Specials Group is erkend installateur van Daikin airconditioning systemen. Dit is ook wel dé wereldwijde specialist als het gaat om een gezond binnenklimaat. Onze professionele vakmannen kunnen iedere airconditioner voor u installeren in een ruimte naar keuze. Na de airco installatie kunt u de ruimte niet alleen koelen, maar ook verwarmen en ventileren. Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Altijd het beste binnenklimaat

Wanneer wij uw airco installatie verzorgen kunt u daarna direct alle voordelen ervaren. Een airconditioner zorgt dan ook voor het perfecte binnenklimaat en dat allemaal op een energiezuinige manier. Tijdens de airco installatie maken wij gebruik van het beste Daikin apparatuur. Dit merk heeft de hoogste kwaliteit producten. Het is met de Daikin systemen nooit te warm of te koud. De lucht wordt daarnaast ook gezuiverd, waardoor er alleen maar gezonde lucht aanwezig is in uw woning of in uw bedrijf en daarnaast is het systeem ook nog eens nagenoeg geluidloos!

Airco installatie groot assortiment

Wanneer u een airco door Air Specials Group geïnstalleerd wilt hebben, dan kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. We hebben een groot assortiment aan Daikin modellen in verschillende uitvoeringen en met diverse capaciteiten in ons assortiment. Op deze manier kunnen we u een oplossing op maat bieden voor iedere ruimte en voor in ieder gebouw. Wanneer u op zoek bent naar airco installatie in uw woning of bedrijf, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

airconditioning installeren

Airco installatie en onderhoud

Onze professionele vakmannen kunnen in ieder gebouw airco installatie verzorgen. Wij zorgen dat de airco perfect wordt geïnstalleerd op een plek naar keuze, zodat u er vele jaren plezier aan kunt beleven. Na de installatie geven wij de airco ook de juiste nazorg en kunnen we zorgen voor onderhoud. Tijdens het onderhoud reinigen we het aircosysteem en stellen we het apparaat daarnaast weer goed af. Op deze manier kunt u nog langer van uw airco genieten. Een goede service is bij Air Specials Group erg belangrijk!

Contact Air Specials Group

Op zoek naar airco installatie door Air Specials Group? Wanneer u vragen heeft over de installatie van airco’s, zoals split airconditioners of multi split airconditioners, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen én zijn wij telefonisch bereikbaar. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies op maat.

Bel ons

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: