Airconditioning in Amsterdam

Airconditioning in Amsterdam

Een airco in Amsterdam laten plaatsen? Of u nu op zoek bent naar een airco voor in uw woning, commerciële ruimte of industriële ruimte, wij van Air Specials Group kunnen voor een airconditioning systeem zorgen in iedere ruimte. Ons bedrijf is erkend installateur van Daikin. Dit merk is ook wel dé wereldwijde specialist als het gaat om een gezond binnenklimaat. Wij hebben een groot assortiment airconditioners en daarom kunnen wij voor iedere situatie voor de juiste oplossing op maat zorgen. Daarnaast zorgen onze professionele vakmannen ook voor de installatie van de airco in Amsterdam.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Daikin airco’s van hoge kwaliteit

Bent u voor bij u thuis of in uw bedrijf op zoek naar een airco in Amsterdam, waardoor u het perfecte binnenklimaat kunt creëren? Een Daikin airconditioner is een goede optie voor in iedere ruimte. Dit apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit en zal u gegarandeerd bevallen. Daikin airco’s kunnen niet alleen ruimtes koelen, maar daarnaast ook ventileren en verwarmen. Hierdoor is het nooit te warm of te koud en is er altijd schone gefilterde lucht in de ruimte aanwezig. Ook zijn de installaties van Daikin stuk voor stuk energiezuinig waardoor het niet alleen goed voor het milieu is, maar ook nog eens voor uw portemonnee!

Groot aanbod airconditioners

Air Specials Group heeft een groot aanbod Daikin airconditioners en daardoor kunnen wij iedere airco in Amsterdam leveren. Of u een airco voor maar één ruimte nodig heeft, of meerdere ruimtes: wij hebben het allemaal voor u! We hebben Daikin systemen in ieder denkbare uitvoering inclusief verschillende capaciteiten verkrijgbaar. Het grote aanbod zorgt er bovendien voor dat we in iedere situatie een oplossing op maat kunnen bieden. Bent u op zoek naar een airco in Amsterdam? Wij helpen u graag aan een airconditioning systeem op maat!

airconditioning in amsterdam

Beste service bij airco plaatsing Amsterdam

Wilt u graag een airco in Amsterdam laten plaatsen? Onze professionele vakmannen zorgen voor de installatie van een airconditioning systeem in uw woning, op uw kantoor, in uw winkel of andere ruimte naar keuze. Na de installatie van het systeem bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat. Bij Air Specials Group geven wij alleen de beste service. Ook na de installatie kunnen wij uw airco in Amsterdam onderhouden. Tijdens het onderhoud stellen we de airco, indien nodig, af en reinigen we het systeem. Op deze manier blijft de kwaliteit van uw airconditioner hoogwaardig!

Contact Air Specials Group

Bent u op zoek naar een airco in Amsterdam? Air Specials Group staat voor u klaar! Wanneer u nog vragen of advies nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen én zijn wij telefonisch bereikbaar.

Bel ons

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: