Airconditioning in Utrecht

Airconditioning in Utrecht

Wilt u een airco in Utrecht laten installeren? Air Specials Group staat voor u klaar! Wij kunnen o.a. airco’s in een woning, commerciële ruimte of industriële ruimte plaatsen. Op deze manier heeft u dag in dag uit de juiste temperatuur bij u binnen. Wij zijn erkend installateur van Daikin, dé wereldwijde specialist als het gaat om een gezond binnenklimaat. Dankzij ons grote assortiment hebben we voor iedere situatie een oplossing. De professionele vakmannen van Air Specials Group zorgen voor de installatie van uw airco in Utrecht.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Airco systemen van hoge kwaliteit

Wilt u bij u thuis of op werk een perfect binnenklimaat creëren en bent u daarom op zoek naar een airco in Utrecht? De Daikin airconditioners die wij gebruiken is een slimme optie voor in iedere ruimte. Dit merk heeft alleen apparatuur van de hoogste kwaliteit. Deze airco’s kunnen namelijk niet alleen een ruimte koelen, maar daarnaast ook verwarmen en ventileren. Dankzij de filter is er altijd schone lucht in de ruimte aanwezig. Daarnaast zijn Daikin airco’s ook de meest energiezuinige systemen, waardoor u ook veel geld kunt besparen.

Groot aanbod airco Utrecht

Dankzij ons grote aanbod kunnen we iedere airco in Utrecht leveren. Of u een airconditioning systeem voor een heel gebouw nodig heeft of maar voor één ruimte: Air Specials Group staat voor u klaar. Dankzij ons grote aanbod hebben wij alle Daikin systemen in verschillende uitvoeringen inclusief verschillende capaciteiten verkrijgbaar. Dankzij dit aanbod kunnen wij voor iedere woning, kantoor, winkel of andere ruimte een oplossing op maat bieden. Mocht u op zoek zijn naar een airco in Utrecht, neem dan zeker contact met ons op voor een airconditioning systeem op maat!

airconditioning in utrecht

Service en installatie

Heeft u een airco voor in Utrecht uitgezocht? Dan komen onze professionele vakmannen het systeem met veel plezier in de ruimte naar keuze plaatsen. Na de installatie bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat. Bij Air Specials Group is iedere klant koning en daarom geven wij alleen de beste service. Na de installatie van de airconditioner kunnen wij uw airco in Utrecht blijven onderhouden. Op deze manier blijft uw airco altijd van de beste kwaliteit en kunt u defecten of storingen voorkomen!

Contact Air Specials Group

Op zoek naar een goede airco in Utrecht? Air Specials Group staat met ons Daikin apparatuur voor u klaar. Heeft u vragen of advies nodig? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook kunt u een e-mail sturen of ons via de telefoon bereiken. Direct een offerte aanvragen? Dat kunt u doen via het offerteformulier op de website. Wij komen na aanvraag snel bij u terug met een vrijblijvende offerte.

Bel ons

Air Specials Group B.V.

Touwslagerij 7
1185 ZP Amstelveen

TEL: +31 (0)20 89 49 173
E -mail: [email protected]

Vestiging Capelle

Rivium Boulevard 301-320
2909 LK Capelle a/d IJssel

TEL: +31 (0)10 79 95 331
E -mail: [email protected]

Vestiging Hilversum

Olympia 2D
1213NT Hilversum

TEL: +31 (0)35 64 62 881
E -mail: [email protected]

Informatie: